søndag den 9. november 2008

Det er saadan jeg bor i Cape Town!



















lige udenfor, der er kun 100-200m. ned til straden!







vores gate udefra vejen



Vores lille Pool!






her vi ser 'the days of our lives'







morgen-mad en lordag, amerikanske pandekager og vandmelon!







Louise's og mit vaerlse

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det ser vel nok både hyggeligt og lækkert ud. Dejlig swimmingpool og udsigt til havet. Det må være fedt. Det bliver måske svært at undvære, når Danmark kalder om en månedstid, så det er bare med at nyde det.

Anonym sagde ...

Sikke laekkert du bor. Har du vaeret ude at svomme i havet? nyd det gode vejr mens du kan, det er rigtig koldt her nord paa.
Kh Pia

Anonym sagde ...

Kære Anne Katrine.
Tak for billederne på blogen, hvor spændende. Jeg synes du bor skønt, men jeg ærgrer mig over at jeg ikke fik set billederne fra hospitalet, inden du var nødt til at slette dem. Heldigvis får vi dig forhåbentlig snart at se, for du er hermed inviteret til den sædvanlige julefrokost her hos Jørgen og mig med Pernille+, Thomas+ og din far den 27. dec.
Jeg har været en ussel orm til at skrive, men det hænger sammen med at jeg er så uvant med at gå ind på en en blog, at jeg helt glemmer det. Men heldigvis ser du ud til at have nydt og klaret dit ophold fornemt. Vi glæder os sådan til at møde dig. Pas fortsat på dig selv.
De kærligste hilsner fra Jørgen og Rikke.


Her er de piger som jeg bor sammen med! Sabine, Louise og Anette

Fakta om Sydafrika

Officielt navn: Republic of South Africa

Areal
1.224.000 km2

Befolkning
Ca. 43 millioner

Valuta
Rand (ZAR)

Sprog
Der findes 11 officielle sprog i landet, Afrikaans, Engelsk, Ndebele, Pedi, Sotho, Swazi, Tsonga, Tswana, Venda, Xhosa, Zulu

Hovedstad
Pretoria. Byen ligger ca. 50 km fra landets største by Johannesburg med international lufthavn og Sydafrikas trafikknudepunkt